Zimmerman remmen

Onderdelen verzamelen

Diegene die overweegt om een RS4 B5 als ‘classic’ te gaan bewaren, restaureren of gewoon te stallen, doet er mischien goed aan, onderdelen te gaan verzamelen. Er komt namelijk een tijd aan dat Audi stopt met het produceren van onderdelen voor heel de B5 lijn. Er gaan op fora’s al enkele berichten om dat men de grootste moeite heeft Audi originele onderdelen te verkrijgen voor de RS4 B5 en zulke bestellingen vaak in Back-order worden geplaatst.

Nu valt het hier in west-europa met Duitsland en Polen relatief dichtbij nog mee, maar in amerika of de UK is het andere koek momenteel. Als je uberhaubt onderdelen wilt gaan verzamelen waar moet je dan aan denken? Voornamelijk de delen die zoal niet meer door Audi worden geleverd. Dat is lastig te ontdekken of eigenlijk te achterhalen, dat weet je pas wanneer je het nodig hebt.

Mocht je een RS4 B5 als klassieker willen gaan opknappen, bewaren of stallen dan doe je er goed aan zowiezo een partij onderdelen ervoor te bewaren. Ook deze worden steeds schaarser.

0 comments on “Onderdelen verzamelenAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *